9 Haziran 2008 Pazartesi

COLA'NIN FAYDALARI

1-Tuvaleti temizlemek için : Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela taşındaki lekeleri yok edecektir.
2-Krom Tamponlardaki Pas Lekelerini Yok Etmek İçin : Tamponu Coca-Cola’ya batırılmış Marlboro Folyosuyla iyice ovunuz.
3-Akü Kutup Başlarındaki Çapağı Temizlemek İçin : Bir kutu kolayı kutup başlarına dökün ve çapak yok olsun.
4-Paslanmış Bir Civatayı Sökmek İçin : Coca-Cola’ya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı civataya uygulayınız.
5-Harika Bir Jambon İçin : Bir kutu kolayı tepsinin içine boşaltın. Jambonu alüminyum folyoya sarıp fırına sürünüz. Jambon tam olarak pişmeden otuz dakika kadar önce folyoyu çıkarınız ki harika bir sos için jambonun yağı ile kola karışsın.
6-Elbisenizdeki Yağ Lekesini Çıkarmak İçin : Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üzerine boşaltın. Deterjanı ekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Coca-Cola yağ lekelerinin yok olmasına yardım edecektir.

7-Cola, Arabaların Ön Camındaki Lekeleri De Yok Eder.
8-Ayrıca Biz Bu Maddeyi İçeriz! Bilgilerinize...
Coca-Cola ve Pepsi'nin ortalama pH değeri 3.4: Bu asidite dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. Pepsi veya Coca-Cola'yı içmeden önce bir düşünün: Dünyada hiç kimsenin tavsiye edemeyeceği karbondioksit içiyorsunuz. İki yıl önce Delhi üniversitesinde "kim daha fazla Coca-Cola içecek" diye bir yarışma yapıldı. Sekiz şise Coca-Cola içen kazandı ve herkesin gözü önünde öldü. Çünkü, çok fazla karbondioksit almıştı ve kanında yeterli oksijen yoktu. Birisi kırılmış dişini bir şise pepsinin içine koydu ve diş 10 günde eridi! Dişler ve kemikler ölümden sonra en fazla dayanabilen organlarımızdırlar.
Bir şişe kola içerek midenize ve bağırsaklarınıza ne yaptığınızı bir düşünün…

Gerisi ve tercih size kalmış!
Yuucel_19

Hiç yorum yok: