10 Kasım 2010 Çarşamba

Eşleştirme Oyunu Ve Çalışkan Hamza

Merhaba arkadaşlar;Bir yeni gün bir yeni hamza....Bu gün ki halimiz işte böyle...Daha iyiyiz çok şükür,en azından yemek yiyebiliyor biraz daha düzeldik.yorgun gözleri hafif mütebessim yüzü ile canım yavrum....
Uzun zamandır eklenmeyi bekleyen yusuf ve hamzaya özel eşleştirme oyunumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum.bu fikir ve çalışma eşime ait,kontraplak kullanarak hazırladı.Çokta emek verdi doğrusu,Bu konuda çok taktir ediyorum kendisini.Çok özeniyor çocukları ile zaman geçirmeyi çok seviyor.tabi bu ilgi ve sevgi ile babaya olan düşkünlüklerini tahmin edersiniz artık.

İşta oyunumuzun resimlerinden bir demet....Abi kardeş pek bi mutlu oldular açıkcası :) babaları onlara özel oyun hazırladı.babasınıda benide yenen yusuf daha da keyifleniyor tabiii :) bu oyunda çok yetenekli :)
Ya sizce nasıl olmuş,yorumlarınızı bekliyorum.....
Aşağıdaki resimde de eşimin yeni çalışması olan tangram ve hamza.yine kontraplak üzerine Çalışıyor.hamza ise babasına yardım ediyor :) biraz gözü açıldı ya hemen başrollere geçmiş bile....


bir elinde tutkal ve fırça,önünde üçgen kesilmiş kontraplak :) ve hamza cık cıklar eşliğinde tutkal sürüyor,cık cık cık kızıyor Ne yapmaya çalışıyorsa artık,istediği gibi olmuyor :)
Şimdilik bu kadar.

yuucel_19

Hiç yorum yok: