17 Ağustos 2009 Pazartesi

YUSUF-HAMZA VE KUZENLER

Tatil dönemi gezi ve sıla-i rahim ziyaret fotoğrafları...

Kuzen Anıl'ın geçenlerde doğum günü idi ve mütevazi doğum partisi sonrasında kuzenlerin çektirmiş oldukları bir fotoğraf. Büyük kuzen Anıl küçük kuzenleri kanatları altına almış...



Bekir Sait kuzenimiz Spiderman'a kendisinin rakip olduğunu ve Spiderman IV filminin çekimlerine bizim bu yakınlarda başladığını herkese ilan ediyor. Bakalım ne zaman sinemalarda görecez...


Bekir Sait abisi ve kuzeni Yusuf''un yaptıklarından illallah demiş ve objektiflere bu rahatsızlığını işte bu şekilde göstermiştir.


Yusuf'un çekmeye çalıştığı fotoğrafa poz vermek istemeyen Bekir Sait, benim fotoğrafımı eniştemden başkası çekemez şeklinde tepki gösteriyor. Fakat Yusuf bu tepkiye karşılık fotoğrafçılık azmini gösteriyor ve bir kaç poz yakalamayı başarıyor.


Ailenin yeni üyesi, gülmeyi seven evladımız Hamza... Bir kere bakmaya gör iki dişini gösterir ahanda iki dişim oldu sonra da diğerleri gelcek o zaman görürsünüz dercesine hava atıyor. Mütebessim oğlumuz, Allah ömrünü hayırlı kılsın.(amin)


İcra edilen yemekte Hamza'nında payına düşen bir but, Erol Taş gibi yiyemesede kendince Tavuk Budu yemenin inceliklerini objektifimiz aracılığıyla siz izleyenlere kıvançla sergiliyor.


Bu kişiyi zaten tanıyorsunuz, artık büyüyor...

Hiç yorum yok: