8 Eylül 2008 Pazartesi

SAĞIM SOLUM SOBEEEE!!!!"

Ben sobe nedir bilmezdim.Beni bu işe kim bulaştırdı :)
Dediğim gibi sobe nedir?nasıl olur?Neden yapılır bilmiyorum anlamam da zaten amma sobelenince sorulara cevap vermek gerekirmiş :)

ilknur arkadaşım beni sobelemiş.bizede sorulara yanıt vermek düşer kendimizce.....

1:Blog yazmaya ilk defa nasıl başladın?

-Evimize internet aldıktan sonra yoğun bil ilgi ile örgü-yemek sitelerini geziyorum.beğenilerimi eşimle paylaşıyorum derken....Eşim sanada bi sayfa açalım mı dedi.bende tabi balıklama atladım.merak ta varya en azından denemiş olurum dedim.Şubat 2008 den beri blogumuz var.devamı da gelir inşaAllah

2:Blog yazılarının konusunun belli bir çizgide olması için çaba gösteriyormusun?yoksa içinden geldiği gibimi yazıyorsun?

-Blogumuzda eşimle ortak yazarlık yapıyoruz.Genelde ben örgü-yemek-bebek resimleri vs konularında eşimde yazı-şiir-resimli yazılar vs konularda daha faal.içimizden geldiği gibi.

3:Blog yazmayı daha ne kadar sürdüreceksin?

Kısmet bilemiyorum.Ama yapılan işleri paylaşmak çok güzel.Helede zamanla beğenilerde gelmeye başlayınca ilgi artınca değma gitsin.Dört köşe oluyorum ben....

4:Blog yazmak senin için eğlenceli bir uğraşken şimdi artan bekleyiş yüzünden zorunlu bir hal almaya başladımı?

Aslında zorunluluk yok.Ama devamlı yeni konular olması güncel olması sitenin ziyaretçilerini sıkmıyordur sanıyorum.Yani girdiğiniz sitede günlerce-haftalarca değişmeyen konular olursa o siteye merak edip te her gün girmezsiniz.

5:Blog yazmak için gün içinde bazı şeylerden feragat ediyormusun?

Evet feragat etmek gerek yoksa gün içinde vakit bulmak zor oluyor.Ben genelde sabah işlerime başlamadan en az yarım saat otururum bilgisayar başına.sonrasında vakit bulup oturamıyorum.

Vee bitti sobeleme sırası bende Ahsen50

Başkada tanıdığım yok blogçulardan....

Yuucel_19

2 yorum:

dünden bugüne dedi ki...

selam arkadaşım kırmayıp sorulara cvpladığın için tşk ederim yüreğine parmaklarına sağlık

Adsız dedi ki...

Ne demek efendim.bende denemiş oldum.sobeee sobeee